Inge van Duijnhoven
+31(0)6 41 544 549
info@van-duijnhoven.nl
LinkedIn

Werk

Meer weten over mijn aanpak? Hier een impressie van mijn werk.

Noorderhaven Zutphen

Heijmans Rosmalen & Gemeente Zutphen

De vraag: ‘Ontwikkel een plan van aanpak c.q. strategie voor de verdere uitvoering van de gebiedspromotie voor Noorderhaven. Daarin staat voorop het betrekken en vasthouden van bestaande en potentiele kopers, ondernemers, investeerders en klantgroepen voor Noorderhaven.’ 

 

Noorderhaven is een interessant en aansprekend gebied pal naast het centrum van Zutphen. Vraag is hoe het aanwezig potentieel voor wonen en ondernemen verleid kan worden te kiezen voor de eerste ontwikkelingen in Noorderhaven en een bodem gelegd kan worden voor succesvolle verhuur en verkoop.

 

We hebben een plan van aanpak gemaakt waarbij we de inwoners en ondernemers van Zutphen laten zien dat de komende periode van transformatie een spannende en interessante tijd is. Dat er ruimte is voor pioniers. Mensen met lef, die hier een eerste stap durven zetten. Die zien wat voor potentie het gebied heeft en onderdeel willen uitmaken van de opbouw van deze locatie. Op die manier groeien plek en inwoners samen toe naar een nieuw woon- en werkgebied. In de uitwerking zijn diverse events, inspiratiebijeenkomsten, open dagen, visuals, een inspiratieboekje en promofilm gerealiseerd.