Inge van Duijnhoven
+31(0)6 41 544 549
info@van-duijnhoven.nl
LinkedIn

Werk

Meer weten over mijn aanpak? Hier een impressie van mijn werk.

Ruimte voor Ruimte, kavels in het buitengebied

Ruimte voor Ruimte ’s-Hertogenbosch

Ruimte voor Ruimte verkoopt bouwkavels met de zogeheten Ruimte voor Ruimte-regeling van het Rijk. Hierbij zijn veestallen in het buitengebied afgebroken, fosfaatrechten ingeleverd, en mogen in plaats daarvan elders in de provincie Brabant aan de rand van steden en dorpen bouwkavels en bouwtitels worden uitgegeven. Voor de uitvoering van deze regeling is in 2001 de Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte CV opgericht.

 

Ruimte voor Ruimte heeft zich aanvankelijk geprofileerd vanuit de Provinciale regeling met als doel het uit de lucht halen van fosfaatrechten. Inmiddels staat Ruimte voor Ruimte bekend als dé kavelaanbieder in Noord Brabant. Tijd voor een nieuwe positionering dus.

 

Ik heb als communicatieadviseur en interim projectmanager voor Ruimte voor Ruimte deze grootschalige operatie aangestuurd. Voor het creatief concept en ontwerp is een bureaupitch uitgeschreven. Aansturing aan het bureau heeft plaatsgevonden op: ontwikkeling nieuwe huisstijl, complete stationary, 3 nieuwe corporate brochures, website, ezine, corporate advertenties, 3 nieuwe kavelprojecten met: projectbrochures, advertenties, bouwborden, projectsites. Verder de complete organisatie en begeleiding van 2 woonbeurzen met festiviteiten rond de 1000e kavelkoper. Kijk ook op www.ruimtevoorruimte.com