Inge van Duijnhoven
+31(0)6 41 544 549
info@van-duijnhoven.nl
LinkedIn

Werk

Meer weten over mijn aanpak? Hier een impressie van mijn werk.

BrielleBuiten, dicht bij stad en strand

Gemeente Brielle

De gemeente Brielle heeft een herstart gemaakt met de verkoop van 56 Ruimte voor Ruimte kavels in haar gemeente. Een aantal jaar geleden zijn de gronden aangekocht, de kassen gesaneerd en heeft een bestemmingsplanwijziging plaatsgevonden. De crisis gooide vervolgens roet in het eten en de verkoop van kavels kwam nagenoeg stil te liggen. De gemeente wil weten waar kansen liggen voor deze 56 kavels.

 

Ik heb voor de gemeente een analyse gemaakt van de woningmarkt in Brielle en omgeving. Daarbij gekeken naar het lokale en regionale aanbod, de plancontext, prijzen en het verkooptraject van de concurrenten. Ook is onderzoek gedaan naar de ‘zachte waarden’ van Brielle waarbij de vraag is gesteld ‘wat is er nodig om inwoners van Brielle en omgeving warm te laten lopen voor deze locatie?’ Op basis van dit onderzoek is een SWOT analyse en kansenkaart gemaakt.

 

In een vervolgopdracht heb ik de marketingstrategie geformuleerd en de gemeente ondersteund bij de uitvoering van deze on- en offline marketingcampagne. Om de plaatselijke economie te stimuleren zijn voor de productie van middelen lokale partijen geselecteerd. Zie ook www.briellebuiten.nl